Siirry sisältöön

Tulostuspalvelut

Tulosteet A4

Tuotekoodi: PRINTA4 Tuoteryhmä Avainsanat tuotteelle , , ,
Lähetetään / noudettavissa: heti

2,00 
sis. ALV 24%

Suurin sallittu tiedostokoko: 20 Mt.

Kuvaus

 

Teemme tulosteita A4 koossa sekä mustavalkoisena että värillisenä. Useimmat työt valmistuvat samana päivänä noudettavaksi myymälästä. Ilmoitamme kun tulosteet ovat noudettavissa.Myös nettikauppatilaukset jotka on tehty klo 14 mennessä, ehtivät saman päivän kuljetukseen.

 • Nettikaupasta tilattuna tulosteiden materiaalivaihtoehdot ovat yleistulostuspaperi 80 g/m², 100 % kierrätetty paperi 80 g/m² tai perusdigipainopaperi 100 g/m². Lisätietoa materiaaleista on välilehdellä Materiaalit.
 • Voit tehdä nettikaupassa tulostetilauksen, jonka yhteissivumäärä on korkeintaan 1000 sivua. Jos sivumäärä on suurempi, teemme sinulle tarjouksen tulostustyöstäsi.
 • Tulosteet voidaan myös niitata vasemmasta yläkulmasta korkeintaan 25 arkin nipuiksi.
 • Muutkin materiaalit ovat mahdollisia lisähintaan, esimerkiksi värilliset paperit tai tukevammat paperit 280 g/m² painoon asti, säänkestävä materiaali, kalvo tai tarra. Samoin valmiit tulosteet voidaan reijittää, laminoida, mapittaa tai esimerkiksi sitoa metallikierresidonnalla. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää näistä vaihtoehdoista.
 • Tiedostomuoto: PDF. Katso lisää välilehdeltä Aineisto-ohjeet.

Huomaa seuraavat asiat:

 • Tulosteiden hinta lasketaan sivuina, ei arkkeina. Lisää sivumäärä kohtaan siis tiedoston sivujen määrä huolimatta siitä, haluatko että tiedosto tulostetaan yksipuoleisesti tai kaksipuoleisesti. Kaksipuoleisesti tulostettuna yhdellä arkilla on kaksi sivua.
 • Tulostustyön hinta ei sisällä muokkausta, vaan tiedostot tulostetaan sellaisenaan, kuitenkin niin, että jos tiedoston sivukoko on pienempi tai suurempi kuin A4, tulostamme sivut sovittaen A4-arkin kokoon.
 • Tulosteisiin jää aina noin 3 mm valkoinen reunus. Jos sivuilla on väripintaa, joka ulottuu aivan sivun reunaan asti, sivu tulostetaan sovittaen se A4-arkille siten, että mitään ei leikkaudu pois. Väripinta jää siis ulottumaan 3 mm:n päähän reunoista. Katso oheinen tuotekuva; tämä näkyy sivun vihreässä alalaidassa. Jos haluat, että väripinta ulottuu aivan reunaan, ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Aineisto-ohje

 

 • Tiedostomuoto: PDF.
 • Jos tiedostosi on muussa tiedostostomuodossa, esimerkiksi Word-muodossa, tallenna se PDF:ksi. Näin varmistat, että sivut tulostuvat juuri niin kuin alkuperäisessä asiakirjassakin.  Netistä löytyy paljon ohjeita, kun etsit tiedoston tallentaminen pdf-muotoon.
 • Tietyissä tapauksissa muut tiedostomuodot kuten jpg tai png ovat mahdollisia, kysy meiltä niistä lisää.
 • Jos teet itse tiedoston, ja se sisältää kirjasintyyppejä (fontti) mitkä eivät ole yleisiä, sisällytä fontit tiedostoon. Ohjeita löytyy netistä, esimerkiksi MS Office -ohjelmille.
 • Jos olet tehnyt toimisto-ohjelmalla tiedoston, joka sisältää valokuvia, huomaa, että kuvissa etenkään kasvot eivät välttämättä tulostu sävyiltään täysin oikein.
 • Huomaa, että tulosteisiin jää aina 3 mm:n valkoinen marginaali. Sivut, joissa on väripintaa tai muita elementtejä, jotka ulottuvat lähelle tai kiinni sivun reunaan, joudutaan tulostamaan sovittaen, jottei mitään leikkaannu pois. Jos väripinnan pitää ulottua reunaan asti, ota meihin yhteyttä tai tilaa tulosteet Esite-kohdasta. Esite A4 tehdään painotyönä, mikä sisältää puhtaaksileikkauksen lopulliseen kokoon.

Materiaalivaihtoehdot

 

Yleistulostuspaperi 80 g/m². Paperilla on EU Ecolabel (EU kukka) ja PEFC-sertifiointi. Paperi soveltuu mustavalkotulosteisiin, väritulosteisiin ja arkistointiin. Hyvä valinta, kun perustulostus riittää.

100 % kierrätetty paperi 80 g/m². 100 % kierrätyskuitua, ISO 9706 -sertifioitu, Joutsenmerkkikelpoinen, Blue Angel -ympäristömerkki. Paperi on sävyltään tummempi ja harmahtava, kierrätyspaperin oloinen. Paperi soveltuu ennen kaikkea mustavalkotulosteisiin.

Perusdigipainopaperi 100 g/m². Päällystämätön digipainopaperi. Paperi on hieman silkinhohtoinen ja täysvalkoinen. Teksti tulostuu terävänä ja värit kirkkaina. Tämän on myös ympäristöystävällinen valinta; paperilla on ISO14001-, ECF-, PEFC- ja EU Ecolabel -sertifikaatit. Soveltuu erityisesti väritulosteisiin tai kun halutaan, että materiaali näyttää yleistulostuspaperia paremmalta.

Muutkin materiaalit ovat myös mahdollisia lisähintaan, mm:

 • Värillinen paperi 80 g/m², 120 g/m² tai 160 g/m², vaaleita sävyjä.
 • Päällystämätön digipainopaperi 120 g/m², 160 g/m², 200 g/m², 250 g/m², 280 g/m². Päällystämättömät digipainopaperit ovat kirkkaampia ja hieman silkinhohtoisia papereita. 120 g/m² painosta ylöspäin paperi ei enää juurikaan kuulla läpi kaksipuoleisessa tulosteessa.
 • Kalvomateriaali.
 • Xerox Never Tear synteettinen materiaali, joka on sään-, kemikaalien ja repäisynkestävää.
 • Paperitarramateriaali.