Siirry sisältöön

Tulostuspalvelut

Tekniset piirustukset

Tuotekoodi: PPC Tuoteryhmä Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lähetetään / noudettavissa: heti

12,05 
sis. ALV 24%

Suurin sallittu tiedostokoko: 20 Mt.

Kuvaus

Tulostamme erilaisia teknisiä viivapiirustuksia kuten rakennuspiirustuksia pikatoimituksena: pienet määrät jopa odottaessasi ja useimmat työt samana päivänä myymälästä noudettavaksi. Ilmoitamme kun tulosteet ovat noudettavissa. Myös klo 14 mennessä tehdyt nettikauppatilaukset ehtivät saman päivän kuljetukseen.

  • Piirustukset suorina (rullattuina), taiteltuina A4-kokoon sekä taiteltuna ja seläkkeillä.
  • Nettikaupasta tilattuna viivapiirustusten materiaalivaihtoehtona on PPC 75 g/m² paperi.
  • Myös sään- ja repäisynkestävät materiaalit mahdollisia. Katso lisää Materiaalit -välilehdeltä.
  • Tiedostomuoto: PDF.
  • Huomaa, että tulostamme tiedostot 1:1 eli niiden todellisessa koossa, ellet anna muita ohjeita Lisätiedot-kentässä.
  • Vinkki: Jos et ole varma tiedoston koosta, avaa pdf ja vie hiiri sen vasempaan alakulmaan, tiedoston koko tulee näkyviin.

 

Materiaalivaihtoehdot

 

PPC 75 g/m² paperi. Soveltuu viivapiirustuksiin, missä ei ole laajoja väripintoja. 75g/m² painoinen paperi soveltuu hyvin taiteltavaksi A4 kerrannaisiksi.

Päällystetty 95 g/m² paperi. Vedenkestävyyden ansiosta tahriintumattomat tulosteet, jotka kestävät myös käsittelyä ulkona. Soveltuu hyvin myös laajoja väripintoja sisältäville tiedostoille, esimerkiksi kartoille.

Säänkestävä materiaali 125 g/m². Synteettinen, mattapintainen materiaali, joka soveltuu ulkokäyttöön tuleviin tulosteisiin. Vahva, tukeva, repeämätön materiaali.

Tyvek-materiaali 90 g/m². Synteettinen, verkkomainen muovimateriaali, joka on vedenkestävää, repeämätöntä, murtumatonta ja erinomaisesti kulutusta ja taittelua kestävää. Erinomainen esimerkiksi ulkona käytettäviin karttoihin tai piirustuksiin.