Kuluttaja-asiakkailla on käyttämättömille tuotteille 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla myyntikuntoinen: käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan, johon ei ole tehty merkintöjä.

Palautuksista on sovittava etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 7269 0567 tai sähköpostitse info(at)print-refill.com. Annamme palautusohjeet. Emme vastaa tuotteista joiden palautuksesta ei ole sovittu, eikä niitä hyvitetä tai palauteta asiakkaalle.

Pakkaa huolellisesti. Asiakas on vastuussa palautettavan tuotteen pakkauksesta, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Pidätämme oikeuden periä käsittely- ja postituskulut asiakkaalta, jos palautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti.

Yritysasiakkaiden tilaamille normaaleille varastotuotteille myönnämme rajoitetun 14 vuorokauden palautusoikeuden. Palautetun tuotteen tulee olla myyntikuntoinen: käyttämätön ja avaamattomassa myyntipakkauksessa. Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 7269 0567 tai sähköpostitse info(at)print-refill.com. palautusohjeiden saamiseksi. Yritysasiakkaiden palautusoikeus ei koske yli 500 euron (ALV 0 %) tilauksia eikä asiakasta varten erikseen tilattuja tuotteita.