(09) 7269 0567

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

  • Suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu
  • Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -kortit.
  • Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto.
  • Lasku/osamaksu yksityishenkilöt: OP Osta laskulla.
  • Lasku yritysasiakkaat ja julkisyhteisöt: PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset.

Käytämme maksunvälittäjänä Checkout-maksunvälityspalvelua. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Kun ostat verkkokaupastamme, ja Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille, tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy maksun saajana Checkout Finland Oy.

Print & Refill toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana. Me huolehdimme kauppaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä suoraan meihin.

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Sinua sitovat tällöin maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksu
Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksusi meille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta PRINT & REFILL -verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksut
Pivo, MobilePay ja Siirto -mobiilimaksusovellukset. Voit maksaa ostoksen tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna hyväksymällä maksun ko. sovelluksessa.  Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Pivon käyttöehdot ovat luettavissa Pivon sivuilla. MobilePayn maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot löytyvät seuraavista linkeistä: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

Maksu laskulla / yritykset ja julkisyhteisöt
PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset ja julkisyhteisöt voivat maksaa laskulla. Laskutusasiakkuutta voi hakea täyttämällä lomakkeen PRINT & REFILL laskutussopimushakemus. Allekirjoitetun ja skannatun lomakkeen voi lähettää meille osoitteeseen info(at)print-refill.com. Lisätietoja palveluista yrityksille.

Maksu laskulla / yksityishenkilöt

OP Osta laskulla on yksityisenkilöille tarkoitettu maksuvaihtoehto. Sen tarjoaa OP-pankki. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuspalkkiota ei ole. OP Osta laskulla -maksutapaa voit käyttää 50,00 – 2000,00 €:n ostoihin. Laskun voi maksaa kerralla tai joustavasti erissä. Jos maksat laskun erissä, korko on 14,95 % ja vähimmäiserä 50 €. OP lasku on tarkoitettu yli 20 vuotiaille. Luottotiedot tarkastetaan. OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot ja OP Osta laskulla -tuoteseloste.

Toimitustavat – ja hinnat

PRINT & REFILL-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat nouto myymälästä, Posti sekä Helsingissä Yritystoimitus.

Nouto myymälästä 0 €

Tilaus on valmis noudettavaksi PRINT & REFILL –myymälästä asiakkaan sähköpostiin tai puhelimeen saapuneen ilmoituksen jälkeen. 

Yritystoimitus Helsinki  0 € / 14,90 €

Palvelu yrityksille Helsingissä: Tuomme tilauksen ja viemme tyhjät kasetit pois sovittuna ajankohtana.

Postinumeroalueilla 00100 – 00180, 00260, 00500 ja 00530 toimitamme yli 100,00 € (ALV 0) tilaukset veloituksetta. Yritystoimitus ei koske Suomenlinnaa.

Postin pakettiautomaatti 5,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset noudetaan Postista. Jos pakettiautomaatti on tilapäisesti täynnä, Posti voi toimittaa tilauksen toiseen noutopisteeseen, mistä se ilmoittaa asiakkaalle.

Nouto Postista 5,90 €

Tilaus noudetaan omasta postista. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille.

Postin perille kuljetus 14,90 €

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen.

 

© 2020 Print & Refill
webDesign: Mekanismi »