Maksutavat

  • Suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu
  • Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -kortit.
  • Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto.
  • Lasku/osamaksu yksityishenkilöt: OP Lasku.
  • Lasku yritysasiakkaat ja julkisyhteisöt: PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset.

Käytämme maksunvälittäjänä Checkout-maksunvälityspalvelua. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Kun ostat verkkokaupastamme, ja Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille, tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy maksun saajana Checkout Finland Oy.

HUOM! 1.1.2021 tuli voimaan korttimaksamisen vahvan tunnistautumisen vaatimus (PSD2), ja asiakas voidaan ohjata oman kortinmyöntäjäpankin vahvan tunnistautumisen palveluun. Vahvan tunnistautumisen vaatimus yksittäisessä maksussa on aina riippuvainen kortinmyöntäjäpankin turvasäännöksistä.

Print & Refill toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana. Me huolehdimme kauppaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole yhteydessä suoraan meihin.

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Sinua sitovat tällöin maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksu
Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksusi meille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta PRINT & REFILL -verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksut
Pivo, MobilePay ja Siirto -mobiilimaksusovellukset. Voit maksaa ostoksen tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna hyväksymällä maksun ko. sovelluksessa.  Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Pivon käyttöehdot ovat luettavissa Pivon sivuilla. MobilePayn maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot löytyvät seuraavista linkeistä: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

Maksu laskulla / yritykset ja julkisyhteisöt
PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset ja julkisyhteisöt voivat maksaa laskulla. Laskutusasiakkuutta voi hakea täyttämällä lomakkeen Print & Refill laskutushakemus yrityksille. Allekirjoitetun ja skannatun lomakkeen voi lähettää meille osoitteeseen info(at)print-refill.com.

Maksu laskulla / yksityishenkilöt

OP Lasku on yksityisenkilöille tarkoitettu maksuvaihtoehto. Saat laskun sähköpostitse ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. OP Lasku -maksutapaa voit käyttää 50,00 – 2000,00 €:n ostoihin. Laskun voi maksaa kerralla tai erissä. Jos maksat erissä, tilinhoitomaksu on 2,95 € / kk ja korko 19,95 %. OP lasku on tarkoitettu yli 20 vuotiaille. OP Laskun tuoteseloste.

Toimitustavat – ja hinnat

Verkkokaupastamme tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat nouto myymälästä, toimitus Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen sekä perilletoimitus.

Nouto myymälästä 0 €

Kun tilaus on valmis noudettavaksi PRINT & REFILL –myymälästä, saat ilmoituksen puhelimeen tai sähköpostiin.

Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaatti tai toimipiste 6,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaatista tai toimipisteestä. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Lähetyksiä säilytetään automaateilla tai toimipisteissä yleensä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset noudetaan toimipisteistä. Jos pakettiautomaatti on tilapäisesti täynnä, tilaukset voidaan toimittaa toiseen noutopisteeseen, mistä ilmoitetaan asiakkaalle.

Perilletoimitus 15,90 €

Tilauksesi toimitetaan haluamaasi osoitteeseen.

Toimitusajat

Meillä on nettikaupassa ja myymälässä sama saatavuus.

Heti. Jos nettikaupassa näkyy saatavuus heti, se tarkoittaa että tuotetta on myymälässä tai tuote on toimitettavissa samana päivänä, mikäli tilaus on tehty klo 14 mennessä. Mikäli nettikauppatilauksessa olet valinnut toimitustavaksi myymälänoudon, odota että saat meiltä ilmoituksen, että tilaus on käsitelty ja noudettavissa. Ilmoitamme siitä tekstiviestillä tai sähköpostitse.

1-2 / 3-5 / 5-10 työpäivää. Tuote saapuu myymälään, tilaus on noudettavissa myymälästä tai toimitettavissa 1-2 / 3-5 / 5-10 työpäivän kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Jos olet tilannut ostollesi toimituksen, saat kuljetusliikkeen lähetystunnuksen puhelimeesi tai sähköpostiisi, kun tilaus lähtee meiltä.