(09) 7269 0567

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

PRINT & REFILL –verkkokaupan maksuvaihtoehdot:

  • suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu
  • Suomessa myönnetyt Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit
  • mobiilimaksutavat Pivo, Masterpay ja MobilePay
  • Lasku/osamaksu yksityishenkilöt: OP Osta laskulla.
  • Lasku yritysasiakkaat ja julkisyhteisöt: PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset.

Tietoa eri maksutavoista sekä niiden käyttö- ja maksuehdot voi lukea ja ne hyväksytään verkkokaupan kassalla, kun maksutapa valitaan.

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi PRINT & REFILLille. Checkout on turvallinen maksutapa: sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Korttimaksu
Voit maksaa PRINT & REFILL-verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. PRINT & REFILL-verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. PRINT & REFILL-verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. PRINT & REFILL-verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

PRINT & REFILL-verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. PRINT & REFILL-verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan PRINT & REFILLille.

Mobiilimaksut
Pivo, MobilePay ja Masterpay.

Maksu laskulla / yritykset ja julkisyhteisöt
PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset ja julkisyhteisöt voivat maksaa laskulla. Laskutusasiakkuutta voi hakea täyttämällä lomakkeen PRINT & REFILL laskutussopimushakemus. Allekirjoitetun ja skannatun lomakkeen voi lähettää meille osoitteeseen info(at)print-refill.com. Lisätietoja palveluista yrityksille.

Maksu laskulla / yksityishenkilöt

OP Osta laskulla on yksityisenkilöille tarkoitettu maksuvaihtoehto. Sen tarjoaa OP-pankki. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuspalkkiota ei ole. Laskun voi maksaa kerralla tai joustavasti erissä. Jos maksat laskun erissä, korko on 14,95 % ja vähimmäiserä 50 €, jos ostoksen kokonaisumma ylittää sen. OP lasku on tarkoitettu yli 20 vuotiaille. Luottotiedot tarkastetaan.

Toimitustavat – ja hinnat

PRINT & REFILL-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat nouto myymälästä, Posti sekä Helsingissä Yritystoimitus.

Nouto myymälästä 0 €

Tilaus on valmis noudettavaksi PRINT & REFILL –myymälästä asiakkaan sähköpostiin tai puhelimeen saapuneen ilmoituksen jälkeen. 

Yritystoimitus Helsinki  0 € / 14,90 €

Palvelu yrityksille Helsingissä: Tuomme tilauksen ja viemme tyhjät kasetit pois sovittuna ajankohtana.

Postinumeroalueilla 00100 – 00180, 00260, 00500 ja 00530 toimitamme yli 100,00 € (ALV 0) tilaukset veloituksetta. Yritystoimitus ei koske Suomenlinnaa.

Postin pakettiautomaatti 5,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset noudetaan Postista.

Huom! Koronavirusepidemian aikana Posti on pidentänyt pakettien säilytysaikaa noutopisteissä 7 päivästä 21 päivään, jotta asiakkaille jää enemmän aikaa lähetysten noutamiseen. Muutos on voimassa valmiuslain päättymiseen ja se vaikuttaa 23.3. jälkeen noutopisteisiin toimitettuihin lähetyksiin.

Nouto Postista 5,90 €

Tilaus noudetaan omasta postista. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille.

Huom! Koronavirusepidemian aikana Posti on pidentänyt pakettien säilytysaikaa noutopisteissä 7 päivästä 21 päivään, jotta asiakkaille jää enemmän aikaa lähetysten noutamiseen. Muutos on voimassa valmiuslain päättymiseen ja se vaikuttaa 23.3. jälkeen noutopisteisiin toimitettuihin lähetyksiin.

Postin perille kuljetus 14,90 €

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen.

 

© 2020 Print & Refill
webDesign: Mekanismi »