(09) 7269 0567

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

PRINT & REFILL –verkkokaupassa voit maksaa:

  • suomalaisten pankkien verkkopankkimaksulla;
  • Suomessa myönnetyillä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –korteilla;
  • mobiilimaksutavoilla Pivo, MobilePay ja Masterpass.
  • PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset voivat maksaa laskulla.

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi PRINT & REFILLille. Checkout on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Korttimaksu
Voit maksaa PRINT & REFILL-verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. PRINT & REFILL-verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. PRINT & REFILL-verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. PRINT & REFILL-verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

PRINT & REFILL-verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. PRINT & REFILL-verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan PRINT & REFILLille.

Mobiilimaksu
Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voit maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa. Tarkat maksuehdot löytyvät Pivon sivuilta. MobilePay maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. Masterpass maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Maksu laskulla
PRINT & REFILLin laskutusasiakkaiksi rekisteröityneet yritykset ja julkisyhteisöt voivat maksaa laskulla. Laskutusasiakkuutta voi hakea täyttämällä lomakkeen PRINT & REFILL laskutussopimushakemus. Allekirjoitetun ja skannatun lomakkeen voi lähettää meille osoitteeseen info(at)print-refill.com. Lisätietoja palveluista yrityksille.

Toimitustavat – ja hinnat

PRINT & REFILL-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat nouto myymälästä, Posti sekä Helsingissä Yritystoimitus.

Nouto myymälästä 0 €

Tilaus on valmis noudettavaksi PRINT & REFILL –myymälästä asiakkaan sähköpostiin tai puhelimeen saapuneen ilmoituksen jälkeen. 

Yritystoimitus Helsinki  0 € / 14,90 €

Palvelu yrityksille Helsingissä: Tuomme tilauksen ja viemme tyhjät kasetit pois sovittuna ajankohtana.

Postinumeroalueilla 00100 – 00180, 00260, 00500 ja 00530 toimitamme yli 100,00 € (ALV 0) tilaukset veloituksetta. Yritystoimitus ei koske Suomenlinnaa.

Postin pakettiautomaatti 5,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset noudetaan Postista.

Nouto Postista 5,90 €

Tilaus noudetaan omasta postista. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Jos otat käyttöön Postin paketinohjauspalvelun, posti kuljettaa lähetyksen toivottuun noutopisteeseen. Palvelu on maksuton.

Postin perille kuljetus 14,90 €

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen.

 

© 2020 Print & Refill
webDesign: Mekanismi »