Maksutavat

Käytämme maksunvälittäjänä Paytrail-maksunvälityspalvelua. Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lisätietoja www.paytrail.com.

PRINT & REFILL toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana. Me huolehdimme kauppaan liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Pankkimaksu
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille.

Luottokorttimaksu
Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksusi meille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta PRINT & REFILL -verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksu
Pivo, MobilePay, Siirto ja ApplePay. Voit maksaa ostoksen hyväksymällä maksun ko. sovelluksessa.  Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo käyttöehdot: Pivon sivuilla.

MobilePay käyttöehdot: MobilePayn sivuilla.

Siirto käyttöehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

ApplePay-käyttöehdot: Apple tuki -sivu.

Lasku / osamaksu

Lasku ja osamaksutapoja ovat OP Lasku, OP-Tililuotto, Jousto, Walley (Collector) ja Alisa-yrityslasku.

OP Lasku on yksityisenkilöille tarkoitettu maksuvaihtoehto. Saat laskun sähköpostitse ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. OP Lasku -maksutapaa voit käyttää 50,00 – 2000,00 €:n ostoihin. Laskun voi maksaa kerralla tai erissä. Jos maksat erissä, tilinhoitomaksu on 2,95 € / kk ja korko 19,95 %. OP lasku on tarkoitettu yli 20 vuotiaille. OP Laskun tuoteseloste.

OP-Tililuotto haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien kuluttaja-asiakkaille. OP-Tililuotolla saat 30 pv korotonta maksuaikaa. Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lue lisää OP-tililuotosta.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla saat 30 pv korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€ laskutuslisä. Jousto-tuoteseloste.

Walley (Collector) lasku on sekä yksityisille että yrityksille tarkoitettu maksutapa, jolla voit maksaa ostoksesi laskulla kerralla tai erissä. Walley-palvelu ja luottoehdot.

Alisa Yrityslasku sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Yrityslaskulla voi rahoittaa 5,00 – 5000,00€ verkkokauppaostokset 14-60 vrk:n maksuajalla. Lue lisää Alisa Yrityslaskusta.

Maksu laskulla / rekisteröityneet yritykset ja julkisyhteisöt
Yllä mainittujen Paytrail-maksutapavaihtoehtojen lisäksi myös yritykset ja julkisyhteisöt, jotka ovat rekisteröityneet laskutusasiakkaiksemme, voivat maksaa PRINT & REFILL -laskulla. Laskutusasiakkuutta voi hakea täyttämällä lomakkeen Print & Refill laskutushakemus yrityksille. Lähetä allekirjoitettu ja skannattu lomake osoitteeseen info(at)print-refill.com.

Toimitustavat ja -hinnat

Verkkokaupastamme tilattujen tuotteiden toimitusvaihtoehdot ovat nouto myymälästä, toimitus Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaattiin tai toimipisteeseen sekä perilletoimitus.

Nouto myymälästä 0 €

Kun tilaus on valmis noudettavaksi PRINT & REFILL –myymälästä, saat ilmoituksen puhelimeen tai sähköpostiin.

Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaatti tai toimipiste 6,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin, Matkahuollon tai Schenkerin pakettiautomaatista tai toimipisteestä. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Lähetyksiä säilytetään automaateilla tai toimipisteissä yleensä 7 päivää, tämän jälkeen noutamaton lähetys palautuu PRINT & REFILLille. Pidätämme oikeuden lähettää pienemmät tilaukset kirjeenä postiluukkuun, mikäli lähetyksen koko ja paino sen sallivat. Pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset noudetaan toimipisteistä. Jos pakettiautomaatti on tilapäisesti täynnä, tilaukset voidaan toimittaa toiseen noutopisteeseen, mistä ilmoitetaan asiakkaalle.

Perilletoimitus 15,90 €

Tilauksesi toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Pääkaupunkiseudulla on saatavilla myös MyXline -pikatoimitus: toimitus perille 2 tunnissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Pikatoimituksesta pitää sopia erikseen PRINT & REFILL -myymälän kanssa puh. 09 7269 0567.

Toimitusajat

Meillä on nettikaupassa ja myymälässä sama saatavuus.

Heti. Jos nettikaupassa näkyy saatavuus heti, se tarkoittaa että tuotetta on myymälässä tai tuote on toimitettavissa samana päivänä, mikäli tilaus on tehty klo 15mennessä. Mikäli nettikauppatilauksessa olet valinnut toimitustavaksi myymälänoudon, odota että saat meiltä ilmoituksen, että tilaus on käsitelty ja noudettavissa. Ilmoitamme siitä tekstiviestillä tai sähköpostitse.

1-2 / 3-5 / 5-10 työpäivää. Tuote saapuu myymälään, tilaus on noudettavissa myymälästä tai toimitettavissa 1-2 / 3-5 / 5-10 työpäivän kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa myymälästä. Jos olet tilannut ostollesi toimituksen, saat kuljetusliikkeen lähetystunnuksen puhelimeesi tai sähköpostiisi, kun tilaus lähtee meiltä.