Siirry sisältöön
Print & Refill

Tulostimet

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva tulostin

Kun on aika hankkia uusi tulostin, ota meihin yhteyttä. Autamme valitsemaan tulostinlaitteen, joka vastaa tulostustarpeitasi ja jolla tulostaminen on mahdollisimman edullista.

Väärin valittu tulostin voi moninkertaistaa vuosittaiset tulostuskustannukset. Neuvomme, miten välttää kalliit virhehankinnat. Saman hintaluokan laitteissa tekniset ominaisuudet (esimerkiksi nopeus tai tulostustarkkuus) eivät välttämättä juurikaan vaihtele eri merkkien välillä, mutta tulostetun sivun hinnassa voi olla suuria eroja. Kaikki eivät myöskään tarvitse kaikkein uusimpia teknisiä hienouksia, vaan riittää, kun saa mustavalkoisen tulosteen juuri silloin kun on tarve.

Meiltä saat kaikkien suurimpien tulostinvalmistajien tulostinlaitteet. Myymälässä on esillä tällä hetkellä Brother, Canon ja HP merkkisiä, erityyppisiä tulostimia: mustesuihkulaitteita, laserlaitteita, pelkkiä tulostimia ja monitoimilaitteita; laitteita jotka sopivat vähäisiin tulostustarpeisiin taikka volyymitulostukseen; laitteita joissa on kirjoituspäälliset mustekasetit, erillisvärimustekasetit tai esimerkiksi erityisen riittoisat pullomusteet. Näihin tulostimiin on saatavilla myös edullisemmat musteet ja väriainekasetit.

Tulostinvalmistajien kaikki tällä hetkellä markkinoilla olevat uudet tulostinmallit ovat saatavilla. Tilattavien tulostinlaitteiden toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää tilauksesta. Suurikokoiset laitteet kannattaa tilata perille toimitettaviksi. Annamme mielellämme tarjouksen kaikista uusista laitemalleista.

Tulostinhuolto

Jos laitteesi tarvitsee huoltoa, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme ongelman, annamme hinta-arvion ja järjestämme huollon.

Tulostimen kierrätys

Kun ostat uuden tulostinlaitteen myymälästämme, toimitamme tarvittaessa vanhan laitteesi sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätykseen.

Lähetetään / noudettavissa:
Heti
1-2 päivää
3-5 päivää
5-10 päivää

Näytetään kaikki 5 tulosta