Myymiemme tuotteiden takuu määräytyy valmistajan tai maahantuojan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Asiakas on velvollinen tutustumaan takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Pidätämme oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet.

Tuotteen huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Ohjaamme asiakkaan ottamaan suoraan yhteyttä valmistajaan tai tämän valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jos tämä nopeuttaa huollon käsittelyaikaa. Kuluttaja-asiakkaalla on myös mahdollisuus toimittaa tuote kauttamme huoltoon.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. PRINT & REFILL ei ole vastuussa asiakkaan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian tarkastamiseen säilyy myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina perimme huoltoyhtiön kulut, käsittelykulumme sekä toimituskulut. Säilytämme tuotteita yhden (1) kuukauden ajan asiakkaalle huollon tai työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen.

Jos ostaja on yritys, PRINT & REFILL ei ole vastuussa sellaisista välillisistä tai välittömistä kuluista eikä tulonmenetyksestä, jotka aiheutuvat tuotteiden virheestä ja/tai käytöstä. Tuotevirhevastuu rajoittuu kauppahinnan palauttamiseen vähennettynä käyttöhyödyllä.

Print & Refill täytetyt mustekasetit

Takuu on 6 kk, ja se kattaa myös laitteen. Noudata laitteen ja mustekasettien käyttöohjeita sekä säilytä ostokuitti. Jos epäilet, että Print & Refill täytetty mustekasetti on viallinen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkastamme mustekasetin ja vaihdamme mahdollisen viallisen mustekasetin toiseen vastaavaan. Huomaathan, että takuu ei kata laitteeseen asennettujen kirjoituspäällisten mustakasettien käyttämättömyydestä aiheutuvaa kirjoituspään suutinten tukkeutumista ja siten huonoa tulostusjälkeä. Takuu ei myöskään kata mustekasetin virheellisestä käsittelystä aiheutuvaa vikaa. Emme korvaa mahdollista laitteen huollosta aiheutuvaa kustannusta, ellei siitä ole sovittu kanssamme ennen laitteen huoltoon toimittamista.

Print & Refill uusioidut laserkasetit ja muut väriainekasetit

Takuu on 3 vuotta, ja se kattaa myös laitteen. Noudata laitteen ja mustekasettien käyttöohjeita sekä säilytä ostokuitti. Jos epäilet, että Print & Refill uusioitu väriainekasetti on viallinen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Vaihdamme viallisen väriainekasetin toiseen vastaavaan. Jos kyseessä on tulostuslaatuongelma, säilytä näyte tulosteen laadusta. Takuu ei kata väriainekasettien virheellisestä käsittelystä aiheutuvia vikoja. Emme myöskään korvaa mahdollista laitteen huollosta aiheutuvaa kustannusta, ellei siitä ole sovittu kanssamme ennen laitteen huoltoon toimittamista.

Muiden valmistajien korvaavat muste- ja väriainekasetit

Takuu on 1 vuosi, ja se kattaa myös laitteen. Noudata laitteen ja mustekasettien käyttöohjeita sekä säilytä ostokuitti. Jos epäilet, että korvaava kasettivaihtoehto on viallinen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Vaihdamme viallisen muste- tai väriainekasetin toiseen vastaavaan. Jos kyseessä on tulostuslaatuongelma, säilytä näyte tulosteen laadusta.  Takuu ei kata väriainekasettien virheellisestä käsittelystä aiheutuvia vikoja. Emme myöskään korvaa mahdollista laitteen huollosta aiheutuvaa kustannusta, ellei siitä ole sovittu kanssamme ennen laitteen huoltoon toimittamista.

Tulostinvalmistajien alkuperäiset mustekasetit ja väriaineet

Kullakin valmistajalla on mustekaseteille ja väriaineille oma takuunsa. Mahdollisen ongelman ilmetessä tutustu siihen valmistajan verkkosivulla (tuki / tekninen tuki / takuu) ja/tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muut tuotteet

Muilla myymillämme tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan antama takuu. Takuusta saat tietoa käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamalta verkkosivustolta. Tutustu takuuehtoihin ja/tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.