PRINT & REFILL on tulostamisen erikoisliike. Meillä on kivijalkamyymälä Helsingin Hakaniemessä sekä verkkokauppa. Saat meiltä kaikkea tulostamiseen: väriainekasetit, paperit ja laitteet. Erikoisalaamme ovat kierrätetyt muste- ja laserkasetit. Olemme myös pikapaino: teemme tulostus- ja painotöitä nopealla aikataulululla, useimmiten muutaman tunnin tai saman päivän toimitusajalla. Toimistotarvikevalikoimamme kasvaa myös koko ajan, etenkin ekologisemmilla vaihtoehdoilla.

PRINT & REFILL perustettiin vuonna 2003, jolloin aloitimme ensimmäisenä Suomessa mustekasettien täytön asiakkaan odottaessa. Henkilökunnallamme on asiantuntemusta ja kokemusta tulostinlaitteista, tulostustarvikkeista ja niiden huollosta jo 18 vuoden ajalta. Asiakkaitamme ovat sekä kotikäyttäjät että yritykset ja julkisyhteisöt.

Tuote- ja palveluvalikoimamme

  • Kaikkien tulostinvalmistajien musteet ja väriaineet. Myymälässämme on hyvä valikoima yleisimpiä tulostinkasetteja, ja tilaustuotteet toimitamme nopeasti, yleensä 1-2 työpäivässä.
  • Olemme erikoistuneet tulostinkasettien kierrätykseen. Print&Refill uusioituja laserkasetteja ja täytettyjä mustekasetteja on saatavilla useimpiin tulostinlaitteisiin. Kierrätetyt tulostinkasetit ovat edullinen, laadukas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto tulostinvalmistajien omille musteille ja väriaineille.
  • Myymme myös edullisempia, toisten valmistajien rinnakkaistuotteita, jotka korvaavat tulostinvalmistajien omat mustekasetit, laserkasetit ja valokuvapaperit.
  • Meiltä löytyy laaja valikoima papereita ja muita tulostusmateriaaleja sekä mustesuihku- että laserlaitteille.
  • Myymme kaikkien suurimpien tulostinvalmistajien tulostinlaitteita. Myymälässä on esillä valikoima erityyppisiä laitteita, joihin on saatavilla myös edullisemmat väriainekasetit.
  • Saat meiltä kaikki toimistotarvikkeet.
  • Palveluvalikoimaamme sisältyvät myös tulostus- ja kopiointi sekä painotuotteiden valmistus Hakaniemen myymälässä.