Tulostustyöt nopeasti Helsingin keskustassa

Koronavirustilanteesta johtuen toivomme, ettet tuo tulostettavia tiedostoja myymälään muistitikulla, vaan lähettäisit ne meille osoitteeseen info(at)print-refill.com tai We Transfer -palvelulla. Ilmoitamme kun työ on valmis ja noudettavissa. Tiedustelut puh. 09 7269 0567.

Teemme Hakaniemen myymälässä

  • perus mustavalko- ja väritulostusta sekä kopiointia A4-  ja A3-koossa.
  • valokuvatulostusta A3+ kokoon asti.
  • suurkuvatulostusta kuten julisteita A0-koon suurkuvatulostimella.
  • esitteitä, flyereita, kortteja, käyntikortteja ja vihkoja.

Pienemmät tulostus- ja kopiointityöt ehtivät odottaessasi. Enimmän osan töistä saat samana päivänä. Teemme tulostustöitä myös lauantaisin. Nyt voit tilata tulostuspalvelun tuotteita myös nettikaupasta.

Kaikki muut painotuotteet saat kauttamme lyhyellä toimitusajalla.

Tilaa tulostuspalveluita

Tulosteet nopeasti ja edullisesti.

Aineiston toimitus

Lähetä tulostettava aineisto meille tilauksen liitteenä pdf-muodossa. Nettikaupasta tilattuna suurin tiedostokoko on 20 MT. Jos aineisto on suurikokoinen, voit käyttää esimerkiksi netin ilmaista WeTransfer-palvelua ja lähettää tiedon siitä meille osoitteeseen info(at)print-refill.com. Lisää mukaan yhteystietosi, puhelinnumeroa unohtamatta. Vahvistamme tilauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme kun se on noudettavissa.

Jos kyseessä on muu kuin perus mustavalko- tai väritulostus, esimerkiksi flyer, esite, juliste tai muu painotyö, katso yllä olevista tuotteista ohjeet aineiston tekoon tai ota meihin yhteyttä.

Hinnat

Yllä voit tilata yleisempiä tulostus- ja painotöitä nettikaupasta tai käyttää tuotteiden hintalaskuria hinta-arvioon.

Isomman tilauksen hinta-arviota tai tarjouspyyntöä varten soita tai lähetä tiedustelu mahdollisimman yksityiskohtaisesti osoitteeseen info(at)print-refill.com. Kerro minkä tuotteen haluaisit tulostaa tai painattaa, minkälaiselle materiaalille, mihin kokoon ja minkälaisia määriä.