(09) 7269 0567

Tulostuspalvelu

Tulostustyöt nopeasti Helsingin keskustassa

 

 

Koronavirustilanteesta johtuen toivomme, että sen sijaan että toisit tulostettavat tiedostot myymälään muistitikulla, jos mahdollista, lähettäisit ne meille osoitteeseen info(at)print-refill.com tai We Transfer -palvelulla. Ilmoitamme kun työ on valmis ja noudettavissa. Tiedustelut puh. 09 7269 0567.

Teemme Hakaniemen myymälässä

  • perus mustavalko- ja väritulostusta sekä kopiointia A4-  ja A3-koossa.
  • valokuvatulostusta A3+ kokoon asti.
  • suurkuvatulostusta kuten julisteita A0-koon suurkuvatulostimella.
  • esitteitä, flyereita, kortteja, käyntikortteja ja vihkoja.

Pienemmät tulostus- ja kopiointityöt ehtivät odottaessasi. Enimmän osan töistä saat samana päivänä. Teemme tulostustöitä myös lauantaisin.

Kaikki muut painotuotteet saat kauttamme lyhyellä toimitusajalla.

Tulosteet nopeasti ja edullisesti.

Aineiston toimitus

Lähetä tulostettava aineisto meille mieluiten pdf-muodossa osoitteeseen info(at)print-refill.com. Jos aineisto on suurikokoinen, voit käyttää esimerkiksi netin ilmaista WeTransfer-palvelua. Lisää mukaan yhteystietosi, puhelinnumeroa unohtamatta. Vahvistamme tilauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme kun se on noudettavissa.

Jos kyseessä on muu kuin perus mustavalko- tai väritulostus, esimerkiksi flyer, esite, juliste tai muu painotyö, katso myös ohjeita aineiston tekoon.

Hinnat

Alla on yleisempien tulostus- ja painotöiden esimerkkihintoja (sis. ALV 24 %). Esimerkkien lisäksi meillä on saatavilla myös muita tulostusmateriaaleja ja kokoja.

Tulostustyön hintaan vaikuttavat mm. koko, määrä, paperilaatu ja jälkikäsittely.

Hinta-arviota tai tarjouspyyntöä varten soita tai lähetä tiedustelu mahdollisimman yksityiskohtaisesti osoitteeseen info(at)print-refill.com. Kerro minkä tuotteen haluaisit tulostaa tai painattaa, minkälaiselle materiaalille, mihin kokoon ja minkälaisia määriä.

 

 

 

 

 

© 2020 Print & Refill
webDesign: Mekanismi »