Tulostustyöt nopeasti Helsingin keskustassa

Tulosteet nopeasti ja edullisesti.

Koronavirustilanteesta johtuen toivomme, että sen sijaan että toisit tulostettavat tiedostot myymälään muistitikulla, jos mahdollista, lähettäisit ne meille osoitteeseen info(at)print-refill.com tai We Transfer -palvelulla. Ilmoitamme kun työ on valmis ja noudettavissa. Tiedustelut puh. 09 7269 0567.

Teemme Hakaniemen myymälässä

  • perus mustavalko- ja väritulostusta sekä kopiointia A4-  ja A3-koossa.
  • valokuvatulostusta A3+ kokoon asti.
  • suurkuvatulostusta kuten julisteita A0-koon suurkuvatulostimella.
  • esitteitä, flyereita, kortteja, käyntikortteja ja vihkoja.

Pienemmät tulostus- ja kopiointityöt ehtivät odottaessasi. Enimmän osan töistä saat samana päivänä. Teemme tulostustöitä myös lauantaisin.

Kaikki muut painotuotteet saat kauttamme lyhyellä toimitusajalla.

Aineiston toimitus

Lähetä tulostettava aineisto meille mieluiten pdf-muodossa osoitteeseen info(at)print-refill.com. Jos aineisto on suurikokoinen, voit käyttää esimerkiksi netin ilmaista WeTransfer-palvelua. Lisää mukaan yhteystietosi, puhelinnumeroa unohtamatta. Vahvistamme tilauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme kun se on noudettavissa.

Jos kyseessä on muu kuin perus mustavalko- tai väritulostus, esimerkiksi flyer, esite, juliste tai muu painotyö, katso myös ohjeita aineiston tekoon.

Hinnat

Alla on yleisempien tulostus- ja painotöiden esimerkkihintoja (sis. ALV 24 %). Esimerkkien lisäksi meillä on saatavilla myös muita tulostusmateriaaleja ja kokoja.

Tulostustyön hintaan vaikuttavat mm. koko, määrä, paperilaatu ja jälkikäsittely.

Hinta-arviota tai tarjouspyyntöä varten soita tai lähetä tiedustelu mahdollisimman yksityiskohtaisesti osoitteeseen info(at)print-refill.com. Kerro minkä tuotteen haluaisit tulostaa tai painattaa, minkälaiselle materiaalille, mihin kokoon ja minkälaisia määriä.