Tulostustyöt nopeasti Helsingin keskustassa

Teemme Hakaniemen myymälässä

  • perus mustavalko- ja väritulostusta sekä kopiointia A4-  ja A3-koossa.
  • valokuvatulostusta A3+ kokoon asti.
  • suurkuvatulostusta kuten julisteita A0-koon suurkuvatulostimella.
  • esitteitä, flyereita, kortteja, käyntikortteja ja vihkoja.

Pienemmät tulostus- ja kopiointityöt ehtivät odottaessasi. Enimmän osan töistä saat samana päivänä. Teemme tulostustöitä myös lauantaisin.

Kaikki muut painotuotteet saat kauttamme lyhyellä toimitusajalla.

HUOM! Emme ota vastaan USB-muistitikkuja tietoturvasyistä johtuen. Lähetä tulostettavat tiedostot sähköpostin liitteenä osoitteeseen info(at)print-refill.com tai käytä netin ilmaista We Transfer -palvelua. Ilmoitamme kun työ on valmis ja noudettavissa. Tiedustelut puh. 09 7269 0567.

NB! For security reasons we cannot accept USB Flash Drives. Please send your files as an attachment to info(at)print-refill.com or use the free file transfer service We Transfer. For enquiries, please call +358 9 7269 0567.

Tilaa tulostuspalveluita

Tulosteet nopeasti ja edullisesti.

Aineiston toimitus

Lähetä tulostettava aineisto meille tilauksen liitteenä pdf-muodossa. Nettikaupasta tilattuna suurin tiedostokoko on 20 MT. Jos aineisto on suurikokoinen, voit käyttää esimerkiksi netin ilmaista WeTransfer-palvelua ja lähettää tiedon siitä meille osoitteeseen info(at)print-refill.com. Lisää mukaan yhteystietosi, puhelinnumeroa unohtamatta. Vahvistamme tilauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme kun se on noudettavissa.

Jos kyseessä on muu kuin perus mustavalko- tai väritulostus, esimerkiksi flyer, esite, juliste tai muu painotyö, katso yllä olevista tuotteista ohjeet aineiston tekoon tai ota meihin yhteyttä.

Hinnat

Yllä voit tilata yleisempiä tulostus- ja painotöitä nettikaupasta tai käyttää tuotteiden hintalaskuria hinta-arvioon.

Isomman tilauksen hinta-arviota tai tarjouspyyntöä varten soita tai lähetä tiedustelu mahdollisimman yksityiskohtaisesti osoitteeseen info(at)print-refill.com. Kerro minkä tuotteen haluaisit tulostaa tai painattaa, minkälaiselle materiaalille, mihin kokoon ja minkälaisia määriä.