Siirry sisältöön

Tulostuspalvelut

Julisteet ja suurkuvatulosteet

Lähetetään / noudettavissa: heti

14,90 
sis. ALV 24%

Suurin sallittu tiedostokoko: 20 Mt.

Kuvaus

Tilaa meiltä erilaiset suurkuvatulosteet kuten julisteet. Saat ne lyhyellä toimitusajalla, useimmiten samana päivänä myymälästä noudettavaksi. Ilmoitamme kun tulosteet ovat noudettavissa. Myös klo 14 mennessä tehdyt nettikauppatilaukset ehtivät saman päivän kuljetukseen.

  • Voit teetättää suurkuvatulosteen, jonka lyhyt sivu voi olla korkeintaan 90 cm leveä ja pidempi sivu vaikka useita metrejä pitkä (tulostusmateriaali on rullassa). Jos suurkuvatulosteesi koko on suurempi kuin mitä yllä voi valita, ota meihin yhteyttä.
  • Tulosteesi ei tarvitse välttämättä olla jokin A-sarjan tai B-sarjan koko. Jos tilaat nettikaupasta, katso tulostettavan tiedoston mitat ja tee valinta niin, että se mahtuu johonkin yllä mainittuun julistekokoon. Esimerkiksi julisteelle, jonka koko on 530 x 730 mm, valitse koko A1 (594 x 841 mm).
  • Suurkuvatulosteiden materiaalivaihtoehtoja on useita, ohuempia papereita, valokuvapapereita, tukevia julistepapereita, säänkestäviä synteettisiä materiaaleja sekä vinyylitarraa. Katso lisätietoja Materiaalit-välilehdeltä mikä materiaali toimisi parhaiten sinun käyttökohteessasi. Voimme myös esimerkiksi pohjustaa julisteet metallivahvistetulle kapalevylle.
  • Tiedostomuoto: PDF. Katso lisätietoja Aineisto-ohjeet -välilehdeltä.

Lue lisää julisteiden tulostuksesta.

Aineisto-ohjeet

 

  • Tiedostomuoto: PDF 1:1 eli suurkuvatulosteen todellinen koko.
  • Väriprofiili: Coated Fogra 39.
  • Värit CMYK-muodossa.
  • Kuvaresoluutio: Mielellään 200-300 dpi.
  • Sisällytä PDF-tiedostoon 3 mm leikkuuvarat, leikkumerkit sekä fontit.
  • Voit lähettää nettikaupan kautta tiedostoja, joiden koko on korkeintaan 20 MT. Jos tiedostosi on suurempi, lähetä se meille osoitteeseen info(at)print-refill.com käyttäen netin ilmaista We Transfer -palvelua.

Materiaalivaihtoehdot

 

Päällystämätön paperi 90 g/m². Hieman tavallista kopiopaperia paksumpi. Soveltuu viivapiirustuksiin ja vedoksiin. Emme suosittele laajoja väripintoja sisältäviin esillepantaviin tulosteisiin. Paperi on ohut ja päällystämätön, laajoissa väripinnoissa väri imeytyy kuituihin, paperi vettyy, eivätkä isot väripinnat välttämättä tulostu tasaisesti.

Päällystetty paperi 95 g/m². Vedenkestävyyden ansiosta tahriintumattomat tulosteet, jotka kestävät myös käsittelyä ulkona. Esimerkiksi kartat ja tekniset piirustukset.

Päällystetty matta paperi 140 g/m². Eniten käytetty julistemateriaali ja erinomainen peruspaperi kaikenlaisille suurkuvatulosteille. Tukevampi paperi, jossa on matta pinta. Värit toistuvat kauniisti ja paperi on vedenkestävää. Julisteet kestävät muutaman kuukauden ulkokäyttöä.

Valokuvapaperi matta 180 g/m². Vahvasti päällystetty, mattapintainen valokuvatulostuspaperi 180g/m2. Soveltuu kuville, jotka tulevat ripustukseen, esillepanoon tai lasin alle kehykseen (ei heijastuksia).

Valokuvapaperi satiini 190 g/m². Satiini valokuvatulostuspaperi 190 g/m², jossa silkkimäinen, semimatta heijastamaton pinta. Värit toistuvat eloisina, kylläisinä ja kirkkaina. Soveltuu ripustukseen, esillepanoon ja kehystettäväksi.

Canvas materiaali 340 g/m². Tukeva canvas 340 g/m² puuvilla-polyesterisekoitetta. Loistava värintoisto ja hyvä murtumiskestävyys. Soveltuu esimerkiksi sisustuksessa kehystykseen ja pingoitukseen, kun tarvitaan pitkäkestoisia, haalistumattomia taide- ja valokuvatulosteita.

Säänkestävä materiaali 125 g/m². Synteettinen, mattapintainen materiaali, paksuus 200 mic. Soveltuu ulkokäyttöön tuleviin tulosteisiin, esimerkiksi mainosständeihin, rakennuspiirustuksiin tai karttoihin.

Valokaappikalvo 215 mic. Valkoinen, mattapintainen polyesterikalvo, paksuus 215 mic. Loistavat värit takaavalaistuissa töissä ja korkea vedenkestävyys. Soveltuu paitsi valokaappijulisteisiin myös tukevaksi, säänkestäväksi materiaaliksi esimerkiksi suuriin mainosständeihin.

Matta tarramateriaali 130 mic. Mattapintainen vinyylitarramateriaali, paksuus 130 mic. Pysyvä akryyliliima. Sopii tasaisille pinnoille.

Tyvek-materiaali 90 g/m². Synteettinen, verkkomainen muovimateriaali, paksuus 210 mic. Vedenkestävää, repeämätöntä, murtumatonta ja erinomaisesti kulutusta ja taittelua kestävää. Loistava esimerkiksi ulkona käytettäviin karttoihin tai piirustuksiin.

Saatat myös pitää...