Siirry sisältöön

Tulostuspalvelut

Valokuvatuloste

Lähetetään / noudettavissa: heti

11,70 
sis. ALV 24%

Suurin sallittu tiedostokoko: 20 Mt.

Kuvaus

Teemme valokuvatulosteita A4, A3 ja A3+ kokoisille arkeille. Tulostamme useimmat työt samana päivänä noudettavaksi myymälästä. Ilmoitamme kun tulosteet ovat noudettavissa. Myös nettikauppatilaukset, jotka on tehty klo 14 mennessä, ehtivät saman päivän kuljetuksiin.

  • Valitse minkä kokoiselle arkille haluat kuvan. Kerro Lisäohjeita-kentässä, minkä kokoisena haluat itse kuvan tulostettuna valitsemallesi arkille. Esimerkiksi niin suurena kuin ko. arkille mahtuu ilman että kuvasta leikkautuu mitään pois tai A4-kokoiselle arkille koossa 14 x 21 cm asemoituna keskelle arkkia. Jos lisäohjeita ei ole annettu, tulostamme kuvan lähimmän A-sarjan kokoon arkin keskelle asemoituna.
  • Huomaa, että kameralla otettujen kuvien kuvasuhde on ilman muokkausta erilainen kuin A-sarjan arkkikoot. Jos esimerkiksi haluat kuvan sovitettuna A4-arkille, reuna-alueille jää valkoista joko leveys- tai korkeussuunnassa.
  • Valokuvat tulostetaan Canon valokuvapapereille. Materiaalivaihtoehtoja ovat mattapinnotteiset, puolikiiltävät ja kiiltävät valokuvapaperit. Katso lisätietoja Materiaalit-välilehdeltä.
  • Hinta sisältää pienmuokkauksen tulostusvalmiiksi: koko, rajaus tarvittaessa, kirkkaus. Muu muokkaustyö veloitetaan 58,00 € / tunti.
  • Jos haluat valokuvastasi suuremman tulosteen, tutustu Julisteet ja suurkuvatulosteet -tuotteisiin.

Aineisto-ohjeet

 

  • Tiedostomuoto: Mieluiten TIFF,  myös muut tiedostomuodot kuten PNG ja JPG mahdollisia.
  • Väriprofiili: Adobe RGB.
  • Resoluutio: 250-300 dpi.
  • Voit lähettää nettikaupan kautta tiedostoja, joiden koko on korkeintaan 20 MT. Jos tiedostosi on suurempi, lähetä se meille osoitteeseen info(at)print-refill.com käyttäen netin ilmaista We Transfer -palvelua.

 

Materiaalit

 

Matta valokuvapaperi. Mattapintainen valokuvapaperi, jonka neliögrammapaino on 170 g ja paksuus 0, 22 mm. Mattapintainen paperi soveltuu erinomaisesti valokuva- tai grafiikkatulosteille, jotka laitetaan kehyksiin lasin alle, ylimääräisiä heijastuksia paperin pinnasta ei synny.

Premium matta valokuvapaperi. Sileä, lämpimän valkoinen mattapinta. Neliögrammapaino 210 g, paksuus 0,31 mm. Erinomainen mustavalko- ja värivalokuvatulosteille sekä taideprinteille, kun tavoitellaan lämmintä värien ja harmaasävyjen toistoa. Soveltuu erinomaisesti kehystettäviin ja esillepantaviin kuviin.

Satiini valokuvapaperi. Puolikiiltävä valokuvapaperi, jossa on satiinimainen pinta. Paperin neliögrammapaino on 260 g/m² ja paksuus 0,26 mm. Paperissa on perinteisen paperivalokuvan vaikutelma.

Luster valokuvapaperi. Korkealaatuinen, puolikiiltävä valokuvapaperi, jossa värit toistuvat erityisen kylläisesti ja kirkkaasti. Paperin neliögrammapaino on 260 g/m² ja paksuus 0,26 mm. Erinomainen haalistumisen kesto, siksi sopii erityisesti esillepantaviin kuviin. Ihanteellinen mustavalokuville.

Kiiltävä valokuvapaperi. Kiiltävä, paksu valokuvapaperi. Neliögrammapaino 275 g ja paksuus 0,27 mm. kiiltävät kuvat, joissa värit loistavat: mustat syvinä mustina ja värit eloisina.

Kiiltävä Platinum valokuvapaperi. Erittäin kiiltävä ja tukeva paperi gallerialaatuisiin tulosteisiin. Neliögrammapaino 300 g ja paksuus 0,3 mm. Haalistumattomat tulosteet, joista kiilto ei katoa. Upeasti kiiltävät, suurikontrastiset, kylläiset värit.