Miksi käyttäisin uusiokasetteja pikemmin kuin muita vaihtoehtoja? Ensinnäkin koska uusioitu väriainekasetti on yleensä puolet tai jopa yli 70 % edullisempi kuin tulostinvalmistajan oma uusi kasetti. Näin tulostuskustannukset pienenevät. Toiseksi, samalla luonnon kuormitus vähenee. Kaatopaikalle joutuneen tyhjän kasetin hajoamiseen kuluu satoja vuosia. Uuden tulostinkasetin valmistaminen kuluttaa myös uusiutumattomia luonnonvaroja. Useat Print & Refill uusiolaserkasetit ovat Joutsenmerkki-tuotteita (lisenssi 508-049), tae ympäristöystävällisyydestä. Kolmanneksi, uusiokasettien käyttö on turvallista: jos et ole tyytyväinen uusioidun kasetin tulostuslaatuun, annamme rahasi takaisin. Print&Refill uusiokaseteilla on täysi takuu, joka kattaa myös laitteen. Print & Refill uusiolaserkasettien takuu on 3 vuotta, Print & Refill Premium yhteensopivien kasettien takuu 1 vuosi ja täytettyjen mustekasettien takuu 6 kk.

Miten täyttöpalvelu toimii? Tuo tyhjät kasettisi meille. Saat tilalle valmiiksi uusioidut kasetit tai täytämme omat kasettisi, mikäli se on mahdollista. Toistaiseksi täyttöpalvelu toimii ainoastaan myymälässämme. Netin kautta voit tilata jo valmiiksi uusioituja kasetteja.

Eikö kierrätetty väriainekasetti tuota huonompaa jälkeä kuin tulostinvalmistajan oma kasetti? Ei. Asianmukaisesti uusioitu kasetti tulostaa kuten tulostinvalmistajan oma uusi kasetti, usein myös riittoisammin ja edullisemmin. Print&Refill käyttää kasettikohtaisia, kemiallisilta ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan samanlaisia väriainita kuin tulostinvalmistajan kaseteissa käytetään. Uusiolaserkaseteissa tyhjää kasettia ei ole pelkästään täytetty, vaan kasetin koneisto tai muut kuluvat osat on vaihdettu. Älysirullisiin kasetteihin on vaihdettu uudet älysirut, jolloin uusiokasetit toimivat kuten tulostinvalmistajan omat uudet kasetit. Lisäksi uusiokaseteilla, kuten kaikilla muillakin myymillämme kaseteilla on täysi laitteen kattava takuu.

Mikä ero on uusiokasetilla ja tarvike- tai yhteensopivalla kasetilla? Uusiokasetti on kierrätetty kasetti, jonka valmistukseen on käytetty tyhjentynyt tulostinvalmistajan kasetin runko. Asianmukaisesti uusioidun kasetin valmistuksessa käytetyt tarvikkeet ovat täysin yhteensopivia originaalikasetin komponenttien ja tulostinlaitteen muiden osien kanssa. Tarvike- tai yhteensopiva kasetti on alusta lähtein tehty uusi kasetti, jonka valmistaja on joku muu kuin tulostinvalmistaja. Parhaimmillaan tällainen yhteensopiva kasetti on laillinen, ”toisen valmistajan edullisempi tuote”, joka tulostaa aivan yhtä hyvin ja luotettavasti kuin originaalikasettikin. Pahimmillaan se on halpa klooni, joka toimii miten sattuu ja voi rikkoa tulostinvalmistajan tekijänoikeussuojaa.

Mikä on piraattikasetti? Piraattikasetti on väärennetty, laiton kasetti. Kasetin valmistaja tekee kasetista mahdollisimman paljon originaalikasetin näköisen, pakkaa sen originaalikasettilaatikkoa muistuttavaan laatikkoon ja myy sen originaalikasetin hinnalla antaen ostajan uskoa, että hänelle on myyty tulostinvalmistajan alkuperäinen tulostinkasetti.

Voinko tuoda Print & Refilliin tyhjiä väriainekasetteja? Jos ostat meiltä tulostinkasetteja, otamme vastaan luonnollisesti myös tyhjät kasettisi.  Yrityksille, joille toimitamme kasetteja, tarjoamme myös tyhjien kasettien poisvientipalvelun. Hyvitämme tietyistä täyttökelpoisista mustekaseteista ostosten hinnassa.