Siirry sisältöön

Yleistulostuspaperit

New Future A4 80g Multi Neutral tulostuspaperi

Lähetetään / noudettavissa: heti
Valmistaja: UPM

Veroton: 7,90€ 9,80 

Kuvaus

New Future Multi Neutral A4 80g -tulostuspaperi on kotimainen ja laadukas yleispaperi tulostukseen ja kopiointiin sekä mustesuihku- että laserlaitteilla. Se soveltuu jokapäiväiseen käyttöön sekä kotona että toimistossa.

Multi Neutral A4 80g -tulostuspaperin valmistukseen tarvittavat kuidut ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Sen hiilipäästöt on kompensoitu UPM:n Gold Standard -palvelun kautta, siksi sitä kutsutaan 100 % hiilineutraaliksi paperiksi. Multi Neutral -paperilla on FSC-standardi, EU-ympäristömerkki, ja se täyttää alan korkeimmat ympäristön ja sosiaalisen vastuun standardit (UPM Responsible Fibre™).

Multi Neutral A4 80g on päällystämätön paperi, mistä syystä se soveltuu parhaiten mustavalkotulostukseen. Toki sitä voi käyttää myös väritulostuksessa, etenkin kun väripinnat ovat pieniä. Kun väripinnat ovat isoja, etenkin mustesuihkulaitteilla tulostettaessa kannattaa harkita päällystettyjen papereiden käyttöä.

  • Paketissa on 500 arkkia. Arkin koko on A4 eli 210 x 297 mm.
  • Multi Neutral A4 80g on pakattu muovittomaan, 100 % uusiutuvaan ja biohajoavaan kääreeseen.
  • Multi Neutral A4 80g -tulostuspaperi sopii erinomaisesti kaikkiin tulostimiin ja kopiokoneisiin.

HUOM! Verkkokauppatilauksena rajoituksena on yksi paketti / tilaus. Jos haluat tilata paperia laatikoittain perille toimitettuna, ole hyvä ja ota yhteyttä myymäläämme puh. 09 7269 0567 tai info@print-refill.com.

 

Saatat myös pitää...