Print & Refill on tulostamiseen erikoistunut myymälä ja löydät meiltä tulostimen musteet kattavasti monelle eri tulostinlaitteelle. Verkkokaupassamme erilaiset väriainekasetit eli mustekasetit sekä ns. värikasetit eli laserkasetit ovat helposti haettavissa muun muassa etusivulla sijaitsevasta tulostinkasettihausta, jonka näet myös alla. Haun avulla löydät juuri sinulle sopivat, tuotemerkkien Brother, Canon, Dell, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, Oki, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xerox ja Epson musteet ja väriaineet.

Etsit sitten mustekasetteja, värikasetteja tai laserkasetteja, löydät verkkokaupastamme ja myymälästämme laajan valikoiman alkuperäisiä, korvaavia ja kierrätettyjä tulostuskasetteja. Korvaavat tulostuskasetit tarkoittavat kasetteja, joiden valmistajana ei ole alkuperäinen tulostinvalmistaja. Ne ovat edullisempi mutta myös hyvälaatuinen vaihtoehto.

Hae oikea muste tulostimeesi

Kierrätetyt tulostimen musteet

Kierräteyt mustekasetit säästävät ympäristöä ja vähentävät huomattavasti jätteiden määrää. Tulostinkasettien kierrätys onkin erikoisalaamme ja meiltä löydät uusioidut tulostinkasetit, jotka sopivat yhteen suureen osaan tulostinlaitteista. Voit toimittaa meille tyhjät mustekasettisi ja me hoidamme kierrätyksen puolestasi. Meillä on pitkä kokemus ja huippuluokkainen asiantuntemus tulostamisen laitteista ja huoltamisesta, joten kierrätyskasettimme ovat laadukkaita ja niillä on myös täysi takuu.

Näin löydät oikeanlaiset tulostimen musteet – hae mustekasetit, värikasetit ja laserkasetit laitteesi merkillä ja mallilla

Epson musteet, mustekasetit, värikasetit ja laserkasetit
Epson musteet

Olemme tehneet haluamasi tulostuskasetin hakemisen helpoksi: yllä olevalla mustekasettihaulla haet helposti etsimääsi mustekasettia juuri haluamallesi tulostimelle ja mallille. Haulla voit etsiä haluamasi väriainekasetin valitsemalla ensin tulostinlaitteesi merkin. Tulostimen valinnan jälkeen hakuun aukeaa pudotusvalikko. Löydät pudotusvalikosta laitteen mallit. Valitse valikosta oma laitteesi, niin löydät siihen yhteensopivat mustekasetit, värikasetit ja laserkasetit.

Laitteellesi yhteensopivat mustekasetit ja värikasetit näet uudelle sivulle avautuvissa hakutuloksissa, joista näet myös kasettien hinnat ja toimitusajat. Voit myös hakea etsimääsi tulostuskasettia sivuston oikeassa yläkulmassa sijaitsevan hakupalkin avulla. Jos et löydä etsimääsi kasettia, olethan yhteydessä meihin, niin autamme sinua! Tilaamasi tuotteet voit noutaa joko myymälästä tai Postin, Matkahuollon ja Schenkerin toimipisteestä tai pakettiautomaatista.

Suosituimmat tulostimen musteet ja kaiken muun tulostamiseen liittyvän löydät myös myymälästämme. Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien lähettyvillä Helsingin Hakaniemessä. Meiltä löydät myös toimistotarvikkeet, paperit, tulostimet ja tulostuspalvelut. Sivulta Print & Refill yrityksestä löydät lisätietoja toiminnastamme, tuotteistamme ja palveluvalikoimastamme.

Jos sinulle jäi kysymyksiä tulostimen musteista tai muista tulostamiseen liittyvistä asioista, olethan meihin yhteydessä niin autamme sinua mielellään.