Näytetään kaikki 40 tulosta

Yleistulostuspaperit

Tulostuspaperit ja kopiopaperit yleistulostukseen

Print & Refillistä löydät tulostuspaperit kaikkeen tulostamiseen ja kopiointiin sekä mustesuihkulaitteilla että mustavalko- tai värilaserlaitteilla. Yleispaperivalikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat ColorLock-paperit arkitulostukseen sekä mm. Image Digicolor- ja 4CC-papereita. Paperikokoja ovat A6, A5, A4 ja A3; myös rullapapereita ...

Muut työpistetarvikkeet

Työpiste kuntoon kertaheitolla!

Meiltä saat kaikki muutkin työpistetarvikkeet kuten kumit, terottimet, viivottimet, teipit, liimat ja muut sidontatarvikkeet, paperiliittimet ja paperipuristimet, nitojat ja reijittäjät, sakset ja vaikkapa sormikumit! Valikoimassa on paljon vaihtoehtoja, värejä sekä ekologisempia, kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

Vihkot ja muut paperitarvikkeet

Vihkot ja muut paperitarvikkeet

Meillä on laaja valikoima vihkoja, lehtiöitä, muistikirjoja, viestilappuja ja muita paperitarvikkeita käsinkirjoittamiseen sekä kotiin että toimistoon.

Akut ja paristot

Valikoimastamme löytyvät mm. Energizer EcoAdvanced ympäristöystävällisemmät paristot, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä paristoja. Energizer EcoAdvanced -paristot eivät vuoda, ne säilyttävät virran jopa 12 vuotta ja ne kestävät jopa 80 % pidempään kuin tavalliset alkaliparistot.

Lähetetään / noudettavissa:

Heti

1-2 työpäivää

3-5 työpäivää

5-10 työpäivää

Kaapelit

Kaapelit tulostimille, tiedonsiirtoon ja lataukseen

Valikoimissamme on kaapeleita tulostimen liittämiseseksi esimerkiksi tietokoneeseen, lataus- ja tiedonsiirtokaapeleita puhelimille ja tableteille sekä HDMI-kaapeleita. USB-tulostinkaapeleita on lyhyistä pitkiin, myös vahvistinkaapeleita yli 5 m:n tarpeeseen sekä ethernetkaapeleita (verkkokaapeleita) esimerkiksi verkkotulostimen li...

Lähetetään / noudettavissa:

Heti

1-2 työpäivää

3-5 työpäivää

5-10 työpäivää

Kynät ja kynätarvikkeet

Kynät ja kynätarvikkeet

Valikoimamme kattaa erilaiset kynät ja niiden tarvikkeet, mm. eri tyyppiset lyijykynät, kuivamustekynät, geelikynät, kuitukärkikynät, merkintäkynät ja erikoiskynät kuten tekstiilikynät. Kynäsäiliöitä ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja  kyniä on myös saatavilla.