Siirry sisältöön
Print & Refill

Pakkaus ja postitus

Postitusputki 45 cm

Lähetetään / noudettavissa: heti

Veroton: 2,58€ 3,20 

Määrä

Kuvaus

Postitusputki 45 cm esimerkiksi julisteiden kuljetukseen, postitukseen ja säilytykseen. Tilaa postitusputket, postituskotelot ja muut postitustarvikkeet Print & Refillistä.

  • Putki on 45 cm pitkä ja sen halkaisija on 5 cm.
  • Siihen mahtuu hyvin korkeintaan A3-kokoinen tai lyhyemmältä sivultaan korkeintaan 42 cm mittainen tuloste rullalle käärittynä.
  • Postitusputken materiaali on vahvaa, 2 mm paksuista ruskeaa pahvia.
  • Putken molemmissa päissä on valkoiset, muoviset kannet, jotka ovat kummatkin irrotettavissa.

Vinkkejä pakkaamiseen:

  • Kannet vievät kumpikin noin 1 cm tilaa postitusputken päistä, joten postitusputken sisälle laitettava materiaali voi olla korkeintaan noin 43 cm pitkä.
  • Jos kyseessä on esimerkiksi postitettava, lyhyempi paperirulla, lisää postitusputken päihin pehmustetta, jotta rulla ei liiku putken sisällä ja aiheuta rullan reunojen rypistymistä.
  • Sido paperirulla hieman rullan halkaisijaa pienemmäksi esimerkiksi kuminauhalla tai paperivyötteellä. Näin saat rullan helposti ulos postitusputkesta. Jos paperirulla laitetaan postitusputkeen sellaisenaan, rulla löystyy postitusputken halkaisijan mittoihin, ja sitä on hankala saada ulos postitusputkesta.

Postitusputki on mainio tapa postittaa ja säilyttää! Meiltä löydät pakkaus- ja postitustarvikkeet joka lähtöön: niin postitusputket, postituskotelot kuin muut postitustarvikkeet.

Postitusputki on kätevä tapa postittaa ja säilyttää aineistoja. Postitusputkia käytetään mm. asiakirjojen, julisteiden, piirustusten ja muiden rullalle pyöritettäväksi soveltuvien aineistojen postitukseen.

Postitusputkemme ovat vahvaa materiaalia ja näin ollen niitä voi myös soveltaa muihin käyttötarkoituksiin, kuten hieman raskaampien esineiden säilyttämiseen. Tällaisia voivat olla vaikkapa kapeat jalustat tai muut pitkät tavarat, jotka on mahdollista mahduttaa putkeen.

Pakkaus ja postitus -tuotekategorian alta löydät myös muut postitukseen ja säilytykseen soveltuvat postitustarvikkeet. Postituskotelo on niinikään loistava tapa arkistoida tai lähettää asiakirjat eteenpäin. Postituskotelo soveltuu myös erinomaisesti muun muassa lahjapakkaukseksi. Verkkokaupastamme löydät paljon myös muita postitukseen liittyviä tarvikkeita kuten kirjekuoret, teipit, liimat, kuminauhat ja muut postitus- ja toimistotarvikkeet.

Valitse oikean kokoinen postitusputki

Valitse postitusputki, joka on riittävän pitkä tarpeisiisi nähden. Postitusputken sisään asetetun aineiston koko ja halkaisija rullattuna tulee ottaa huomioon, jotta aineisto ei rypisty putken sisällä. Rypistymisen estäminen ja muiden vaurioiden syntyminen sisältöön onkin postitusputken pääasiallinen tehtävä.

Postitusputkia on saatavilla eri kokoisina ja tuotesivujen kuvauksista löydät tiedon siitä, minkä kokoinen aineisto putkeen soveltuu. Tämän 45 cm postitusputken lisäksi saat meiltä 51 cm, 63 cm, 75 cm, 95 cm ja 105 cm kokoiset postitusputket, jotka soveltuvat erikokoisten aineistojen postittamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Postitusputken pää suljetaan tuotteesta riippuen joko muovikansilla, tarrasulkimella tai taittamalla.

Postitusputkilla on myös luovia käyttötarkoituksia, jotka eivät lopu sisällä olevan aineiston siirtyessä paikasta A paikkaan B. Putkien uudellenkäyttöön on monia loistavia kohteita ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi askarteluun. Voit luoda postitusputkista vaikkapa säilytyspurkkeja kynille tai muille toimistotarvikkeille. Katso muun muassa Pinterestistä luovia ideoita postitusputkien uudellenkäyttöön.

Löydät postitusputket, postituskotelot, muut postitustarvikkeet sekä kaiken tulostamiseen myös myymälästämme, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Saatat myös pitää...