Canon Pixma TS5050 mustesuihku monitoimilaite

99,50 

Veroton: 80,24 €

musta

Canon

Huom! Tuote on saatavilla vain myymälästämme.

Lähetetään / noudettavissa:

Heti

Tuotekoodi: TS5050 Tuoteryhmä: Yhteensopivuus: ,

Kuvaus

Canon Pixma TS5050 on monipuolinen laite, joka tulostaa, kopioi ja skannaa. Se sopii erinomaisesti paitsi yleislaitteeksi myös valokuvia tai muuten paljon väritulosteita tekevälle. Laite käyttää viittä erillistä mustesäiliötä, joten vaihdat yksittäin vain sen mustekasetin, joka on kulloinkin lopussa. Valinnaiset XL-riittoisat erillisvärikasetit sekä mahdollisuus harmaasävytulostukseen auttavat myös säästämään tulostuskustannuksissa. Laite on merkittävästi perinteisiä Canon mustesuihkumonitoimilaitteita pienempi. Sen mitat ovat leveys noin 38 x syvyys noin 32 x korkeus noin 13 cm.

Canon Pixma TS5050 -laitteessa on erinomainen tulostuslaatu, joten se on ideaali valokuvatulostukseen myös tarkkuutensa ja nopeutensa ansiosta. Pysty paperinsyöttö laitteen takaa mahdollistaa paksumpienkin valokuvapapereiden käytön. Laite tekee reunattomia tulosteita sekä uutuutena myös neliömäistä 13 x 13 kokoa. TS5050 -laitetta voit hallita kätevästi 7,5 cm:n kokoisesta värinäytöstä. Laitteessa on myös muistikorttipaikka SD-tyypin korteille.

TS5050-laitteen voit liittää joko perinteisesti USB-johdolla tai langattomasti WiFi-ominaisuutta hyödyntäen (edellyttää langatonta tukiasemaa) ja siten jakaa sen sekä tulostaa esimerkiksi kaikkialta kotona. TS5050 tukee mobiilitulostustekniikoita, joten voit tulostaa älypuhelimesta tai tabletilta taikka yhteensopivasta langattomasta kamerasta.

Voit käyttää pilvipalveluita suoraan tulostimesta: Wi-Fi Direct® -toiminto luo tilapäisen langattoman verkon, joten et tarvitse edes langatonta reititintä, Internet-yhteyttä tai salasanaa. Tulosta valokuvia Instagramista, Facebookista ja Flickristä, asiakirjoja vaikka Google Drive’ista tai OneDrive’ista – suoraan tulostimen näytöltä, ilman tietokonetta. Skannaus pilvipalveluun onnistuu myös.

Laitteeseen on saatavilla myös edullisemmat Premium-merkkiset mustekasetit sekä täytetyt mustekasetit.

Laite on esillä myymälässä. Saatavilla mustan värin lisäksi valkoisena.

Laajempi laite-esittely löytyy Canon sivustolta.

Lisätiedot

Laitteen tyyppi

A4 mustesuihkumonitoimilaite (tulostus, kopiointi, skannaus), langaton, mobiilitulostus, pilvitulostus

Tulostustekniikka

Mustesuihku

Mitat

L 38 x S 32 x K 13 cm

Paino

5,5 kg

Tulostustarkkuus

4800 x 1200 dpi

Tulostusnopeus

Kuvatulostus jopa 12 ss. minuutissa mustavalkoisena, 9 ss. väreissä.

Kopiointitarkkuus

1 200 x 2 400 dpi

Kopiointinopeus

noin 6 kuvaa minuutissa

Kopioiden suurennus / pienennys

25–400 %, sovitus sivulle, muunnokset A5-A4

Skannaustarkkuus

1 200 x 2 400 dpi

Muuta

Skannaus suoraan pilvipalveluun.

Soveltuvat paperit

Tavallinen paperi: 64-–105 g/m², valokuvapaperi (Canon valokuvaperi kork. 300 g/m2). Koot A4 / A5 / B5 / LTR / LGL / 20 x 25 cm / 13 x 18 cm / 10 x 15 cm / 13 x 13 cm.

Paperisäiliön tilavuus

100 arkkia yleispaperia

Käyttöjärjestelmät

Windows 10 taaksepäin Windows XP asti. Mac OS X 10.7.5 – Mac OS X 10.10. HUOM! Tarkasta tarkemmat käyttöjärjestelmävaatimukset Canon sivustolta tai Canon teknisestä tuesta.

Liitännät

Tietokoneliitännät USB ja Wi-Fi (IEEE802.11 b/g/n). Muut liitännät: PIXMA Cloud Link, Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus, Canon Print Service -laajennus Androidille, Google Cloud Print, Apple AirPrin

Mobiilitulostus

iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

Sisältyvät varusteet ja tarvikkeet

Laitteen, virtajohdon ja käyttöoppaan lisäksi peruskoon kasetit ja asennus-CD Windowsille (Mac-ajurit vain verkosta). Ei sisällä USB-johtoa.

Takuu

1 vuosi

Väri

musta

Saatat myös pitää...