Tulostimet

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva tulostin

Kun on aika hankkia uusi tulostin, ota meihin yhteyttä. Autamme valitsemaan laitteen, joka vastaa tulostustarpeitasi ja jolla tulostaminen on mahdollisimman edullista.

Väärin valittu laite voi moninkertaistaa vuosittaiset tulostuskustannukset. Neuvomme, miten välttää kalliit virhehankinnat. Saman hintaluokan laitteissa tekniset ominaisuudet (esimerkiksi nopeus tai tulostustarkkuus) eivät välttämättä juurikaan vaihtele eri merkkien välillä, mutta tulostetun sivun hinnassa voi olla suuria eroja. Kaikki eivät myöskään tarvitse kaikkein uutukaisimpia teknisiä hienouksia, vaan riittää, kun saa mustavalkoisen tulosteen juuri silloin kun on tarve.

Meiltä saat kaikkien suurimpien tulostinvalmistajien tulostinlaitteet. Myymälässä on esillä valikoima erityyppisiä laitteita, ennen kaikkea Brother, Canon, HP ja Samsung –merkkejä. Näihin tulostimiin on saatavilla myös edullisemmat musteet ja väriainekasetit.

Tilattavien laitteiden toimitusaika on yleensä 1-2 työpäivää tilauksesta. Suurikokoiset laitteet kannattaa tilata perille toimitettaviksi. Annamme mielellämme tarjouksen kaikista tulostinvalmistajien tällä hetkellä markkinoilla pitämistä uusista laitteista.

Tulostinhuolto

Jos laitteesi tarvitsee huoltoa, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme ongelman, annamme hinta-arvion ja järjestämme huollon.

Tulostinlaitteen kierrätys

Kun ostat uuden tulostinlaitteen myymälästämme, toimitamme tarvittaessa vanhan laitteesi sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätykseen.

Näytetään kaikki 14 tulosta