(09) 7269 0567

Print & Refill toimii toistaiseksi normaalisti

PRINT&REFILLin toiminta jatkuu toistaiseksi normaalina: teetpä töitä toimistolla tai kotona, voit käydä asioimassa Hakaniemen myymälässä tai tilata nettikaupasta väriainekasetit, toimiston erilaiset tarvikkeet ja puhdistustuotteet meiltä kuten ennenkin. Tulostus- ja painotyöt valmistuvat edelleen pikaisesti. Tiedotamme mahdollisista tulevista muutoksista aukioloaikoihin nettisivustollamme sekä kanta-asiakkaan uutiskirjeissä.

Jos tulet Hakaniemen myymälään, kadulla myymälän edessä on nyt reilusti ilmaista paikoitustilaa. Nettikauppatilaukset voimme tarvittaessa toimittaa perille asti, Helsingissä esimerkiksi yritystoimituksena taikka Postin perilletoimituksena.

Jos et ole vielä kanta-asiakas, nyt kannattaa liittyä, sillä kanta-asiakasalennus on nyt 20 %. Tutustu kanta-asiakkuuteemme tästä.

Toimitamme tilaukset Postin lakon aikana

Toimitamme tilaukset myös Postin lakon aikana. Helsingissä toimitukset tapahtuvat omilla ajoneuvoilla. Muualle toimitamme tilauksia esimerkiksi R-kioskille. Myös Postin paketit kulkevat lakon aikana, mutta toimituksissa voi olla muutamien päivien viiveitä. Postin palvelupisteet ja pakettiautomaatit toimivat normaalisti.

Tilaa tuotteita normaalisti nettikaupasta. Valitse toimitustavaksi esimerkiksi Postin pakettiautomaatti ja ilmoita tilauksen lisätietokentässä jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä koskien vaihtoehtoista toimitustapaa. Voit olla myös ennen tilauksen tekemistä meihin yhteydessä sähköpostilla info@print-refill.com tai puhelimitse 09 7269 0567.

 

Canon PGI-580 ja CLI-581 mustekasettien vaihtoehdot

PGI-580 ja CLI-581 mustekasetit ovat suosittujen Canon erillisvärikasetteja käyttävien mustesuihkulaitteiden viimeisimpien mallien uudet mustekasetit. Niitä on saatavilla peruskoossa, XL-riittoisina ja XXL-riittoisina.

Näitä kasettimalleja on saatavilla myös edullisempina, yhteensopivina vaihtoehtoina: Premium-merkkisinä korvaavina mustekasetteina sekä kierrätettyinä mustekasetteina.

Vaihtoehtoisten mustekasettien riittoisuus on sama kuin Canon alkuperäisissä XXL-mustekaseteissa. Ne toimivat kuten Canon alkuperäisetkin mustekasetit: laitteet hyväksyvät ne ja näyttävät kasettien mustemäärän.

Canon alkuperäiset PGI-580 XXL 27,90 € ja CLI-581 XXL mustekasetit 25,90 € / kpl.

Premium korvaavat PGI-580 XXL ja CLI-581 XXL mustekasetit 18,90 € / kpl.

Print & Refill täytetyt PGI-580 XXL ja CLI-581 XXL mustekasetit 16,90 € / kpl.

Tutustu ja tilaa.

Helatorstaina palvelemme lauantain aukioloajoin

Helatorstaina 10.5. PRINT & REFILL -myymälä on avoinna kuten lauantaisin eli palvelemme klo 10-15.

Vapunaattona suljemme aikaisemmin

Vapunaattona 30.4. suljemme poikkeuksellisesti jo klo 16:00.

Vappuna 1.5. myymälä on suljettu.

Hauskaa vappua kaikille!

hauskaa vappua

 

Print & Refill myymälän aukioloajat pääsiäisenä

Print & Refill myymälä Hakaniemessä

 

Olemme pääsiäisenä avoinna normaalisti lukuunottamatta pääsiäisen pyhäpäiviä:

Kiirastorstai 29.3.            9-18.

Pitkäperjantai 30.3.         suljettu.

Lauantai 31.3.                  10-15.

Pääsiäissunnuntai 1.4.   suljettu.

Pääsiäismaanantai 2.4.  suljettu.

Iloista pääsiäistä!

Joulun ja uuden vuoden aukiolo

 

 

Aatonaatto, la 23.12. suljettu

Jouluaatto, joulu ja tapaninpäivä su 24.12. – ti 26.12.  suljettu

Uudenvuodenpäivä, ma 1.1.  suljettu

Muuten palvelemme normaalisti arkisin 9 – 18 ja lauantaisin 10 – 15.

Huomaathan, että loppiaisena, lauantaina 6.1. olemme myös avoinna.

 

Print & Refill toivottaa kaikille hyvää joulua!

 

 

Lisää täytettyjä mustekasetteja HP Officejet laitteisiin

Print & Refill HP 920, HP 932 / 933 ja HP 934 / 935 täytetyt mustekasetit nyt saatavilla

HP Officejet tuoteperheen toimistokäyttöön tarkoitetut mustesuihkulaitteet ovat yhä suositumpia monipuolisuutensa ja alhaisten käyttökustannusten vuoksi. Tulostuskustannukset voivat parhaimmillaan olla vain puolet vastaavien laserlaitteiden käyttökustannuksista. 

Print & Refillin täyttökasettien valikoimaan ovat kuuluneet HP 950 / 951HP 970 / 971 ja HP 980 -mustekasetit. Täytetyillä mustekaseteilla tulostamalla käyttökustannuksia voi laskea vielä enemmän. 

Nyt Print & Refillin HP Officejet täytettyjen mustekasettien valikoima täydentyy uusilla malleilla: HP 920HP 932 / 933 ja HP 934 / 935. Täytetyillä mustekaseteilla on 6 kk:n takuu. Niitä on saatavilla sekä myymälästä että nettikaupasta.

Täytämme nyt myös uusimmat Canon mustepatruunat

PGI-570 ja CLI-571 mustekasetit ovat suosittujen Canon erillisvärikasetteja käyttävien mustesuihkulaitteiden viimeisimpien mallien uudet mustekasetit. Olemme aloittaneet täyttämään myös näitä mustekasetteja. Täyttömuste on kasettikohtaista ja vastaa fyysisiltä ja kemiallisilta ominaisuuksiltaan Canonin ko. mustekaseteissa käyttämiä musteita. Täytetyt mustekasetit toimivat kuten Canon alkuperäisetkin mustekasetit – laitteet hyväksyvät ne ja näyttävät kasettien mustemäärän. Tulostamalla täytetyillä mustekaseteilla säästät tulostuskuluissa! Hyvitämme myös tyhjistä PGI-570/PGI-570XL ja CLI-571/CLI-571XL mustekaseteista 0,50 € / kasetti, joten tuo tyhjentyneet mustekasettisi myymälään!

Täytämme HP 62 mustekasetit

Olemme aloittaneet täyttämään HP 62 mustekasetteja. Täytetyissä mustekaseteissa on suurempi mustemäärä ja edullisempi hinta verrattuna HP:n omiin mustekasetteihin. Täytetyillä mustekaseteilla on 6 kk:n takuu. Tutustu HP 62 täytettyihin mustekasetteihin tästä.

© 2020 Print & Refill
webDesign: Mekanismi »