Etusivu
  Yritys  
  Tuotteet ja palvelut  
  Palvelut yrityksille  
  Hinnat  
  FAQ  
  Työpaikat  
  Tiedustelut  
  Yhteystiedot  

 

 

FAQ

Miksi käyttäisin uusiointipalvelua pikemmin kuin ostaisin uuden tulostinvalmistajan kasetin?

Ensinnäkin koska uusioitu väriainekasetti on yleensä puolet tai jopa yli 70 % edullisempi kuin uusi kasetti. Näin tulostuskustannukset pienenevät. Toiseksi, samalla luonnon kuormitus vähenee. Kaatopaikalle joutuneen tyhjän kasetin hajoamiseen kuluu satoja vuosia. Uuden mustekasetin valmistaminen kuluttaa myös uusiutumattomia luonnonvaroja. Kolmanneksi, uusiointi on turvallista: jos et ole tyytyväinen uusioidun kasetin tulostuslaatuun, annamme rahasi takaisin. Print&Refill uusiokaseteilla on 6 kk:n takuu, joka kattaa myös laitteen.

Eikö kierrätetty väriainekasetti tuota huonompaa jälkeä kuin tulostinvalmistajan kasetti?

Ei. Asianmukaisesti uusioitu kasetti tulostaa kuten tulostinvalmistajan oma uusi kasetti. Print&Refill käyttää kasettikohtaisia, kemiallisilta ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan samanlaisia musteita ja laserjauheita kuin tulostinvalmistajan kaseteissa käytetään. Laserkasettien uusioinnissa on huomattavaa, ettemme pelkästään täytä tyhjää kasettia laserjauheella, vaan huollamme myös kasetin koneiston. Esimerkiksi kasetin valorumpu vaihdetaan aina. Kaikki käyttämämme musteet, laserjauheet ja kasettien koneistojen osat on valittu huolellisesti parhailta tavarantoimittajilta. Lisäksi työmetodimme ja uusioidun väriainekasetin testaus takaavat, että kasetti toimii moitteettomasti. Lisävakuudeksi lupaamme, että saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen tulostusjälkeen.

Miksei teillä ole samaa hintaa kaikkien värikasettien uusioinnille?

Uusiointihintamme ovat kasettikohtaisesti hinnoiteltuja ja ovat suhteessa vastaavien tulostinvalmistajien omien kasettien hintoihin. Kasetit ovat erilaisia: on kasetteja, joihin menee 5ml mustetta ja kasetteja, joihin menee 40ml mustetta; yhden kasetin uusioimiseen kuluu 15 minuuttia, toisen kasetin uusioimiseen 30 minuuttia.

Tulostinvalmistajilla on omat kierrätysohjelmansa. Miksen käyttäisi niitä?

Aivan, jotkin tulostinvalmistajat keräävät tyhjiä väriainekasettejaan ja uusiokäyttävät ne joko kokonaan tai osittain. Siksi itse asiassa uusi tulostinvalmistajan kasetti onkin usein kierrätetty kasetti! Ero on siinä, että Print&Refill uusiointipalvelua käyttämällä Sinä säästät - maksat keskimäärin vain puolet alkuperäisen kasetin hinnasta.

Voinko tuoda Print&Refilliin ylimääräisiä tyhjiä väriainekasetteja?

Kyllä voit. Hyvitämme uusiointikelpoisista kaseteista reilun hinnan. Tämä sopii esimerkiksi koululuokkien rahankeruutarpeisiin. Ottakaa yhteyttä, annamme tarkemmat ohjeet miten toimia.

Olen kokeillut mustesuihkukasettien tee-se-itse -täyttöpakkauksia, mutta tulostusjälki oli huono. Miten uusiotäytetyn kasetin laatu olisi parempi?

Tee-se-itse -täyttöpakkauksien käyttö voi tosiaan nostaa hien pintaan! Mustekasetin kotitäyttö voi olla suttuista, aikaavievää, eikä aina onnistu hyvin. Lisäksi tee-se-itse -täyttöpakkauksien musteen pitää sopia moneen erimerkkiseen kasettiin, joten se ei välttämättä vastaa ominaisuuksiltaan tulostinvalmistajien kaseteissa käytettyjä musteita. Print&Refill sen sijaan käyttää kasettikohtaisia musteita, jotka yhdessä huolellisten työmetodien ansiosta takaavat laadukkaan tulostusjäljen.

Laserkasetteja voi täyttää uudelleen itse. Miksi siis toisin tyhjentyneen laserkasettini Print&Refilliin uusioitavaksi?

Laserkasetin uusiointi ei ole pelkästään sen täyttämistä uudelleen laserjauheella. Print&Refillissä koko kasetti uusioidaan: se puretaan osiin, huolletaan, kuluneet osat vaihdetaan, kasetti uudelleentäytetään ja lopuksi testataan moitteettoman tulostusjäljen varmistamiseksi. Vaihdamme aina esim. valorummun, joka on suunniteltu kestämään vain yhden käyttökierroksen. Tee-se-itse-pakkausten teipit ja tulpat, joilla suljetaan kasettiin porattu reikä täytön jälkeen, eivät välttämättä pidä hienojakoista laserjauhetta säiliössään vaan jauhe pöllähtää koneeseen.

Miten monta sivua voi uusioidulla väriainekasetilla tulostaa?

Uusioidun muste- ja laserkasetin riitto vastaa tulostinvalmistajan uuden kasetin riittoisuutta. Laserkasettien osalta mainittakoon, että usein uusioidulla laserkasetilla voidaan tulostaa enemmän sivuja kuin mitä tulostinvalmistaja lupaa uuden kasetin tulostavan.

Saako teiltä nk. tarvikekasetteja?

Meillä on valikoimissamme myös nk. tarvike- eli yhteensopivia muste-, laser- ja kopiokasetteja sekä tehdasvalmisteisia uusiokasetteja alan johtavilta valmistajilta. Tarjoamme näitä hyvälaatuisia, mutta edullisempia kasetteja, koska kaikkia värikasetteja emme pysty uusioimaan. Näillä kaseteilla on 6 kk – 2 vuoden takuu.

Myyttekö tulostinvalmistajien omia uusia kasetteja eli nk. alkuperäisvärikasetteja?

Kyllä. Meillä on valikoimissamme lähes kaikkien valmistajien omat uudet kasetit kilpailukykyisin hinnoin ja toimitusajoin. Usein aamupäivällä tilattu harvinaisempikin kasetti on noudettaessa jo samana iltapäivänä.

Mikä on nk. ekokasetti?

Ekokasetiksi kutsutaan kierrätettyä eli uusioitua väriainekasettia. Valmistaja on huoltanut ja täyttänyt kasetin uudelleen, aivan kuten me teemme. Uudelleentäyttö Print&Refillissä on kuitenkin Sinulle yleensä edullisempaa.

Miten monta kertaa mustekasetin voi täyttää uudelleen?

Mustekasetteja voi uusiotäyttää keskimäärin viitisen kertaa. Tämä on kasettikohtaista. Riippuu paljon siitä, miten mustekasettia käsitellään. Huolellinen käsittely pidentää mustekasetin ikää.

Laserkasetteja voi uusioida jopa kymmeniä kertoja. Laserkasetin koneiston osat vaihdetaan uusiointikertojen yhteydessä tarvittaessa. Itse tyhjä runko on kestotavaraa.

Miten mustesuihkukasettia tulisi käsitellä, jotta se olisi mahdollisimman pitkäikäinen?

Seuraavassa muistilista mustesuihkukasetin hyvään käsittelyyn:

  • Noudata tulostinvalmistajasi käyttöohjeita. Kun otat uusiotäytetyn mustekasetin käyttöön, seuraa tulostinvalmistajan neuvoja. Aja esim. tulostuspään puhdistusohjelma.
  • Kun muste näyttää loppumisen merkkejä, tuo mustesäiliöt täytettäväksi niin pian kuin mahdollista.
  • Älä anna musteen kuivua kasettiin tai yritä tulostaa tyhjällä kasetilla, sillä tulostuspää saattaa vahingoittua.
  • Älä kosketa kirjoituspäällisen kasetin kuparilevyä. Siinä oleva virtapiiri vahingoittuu herkästi.
  • Jos laitat mustekasetin kirjoitinpäätä suojaavan klipsin takaisin paikoilleen, ole huolellinen, ettei tiukasti asentuva klipsi vahingoita kirjoituspäätä. Älä käytä tavallista teippiä kirjoituspään suojaksi.
  • Jos et voi heti tuoda kasettia täytettäväksi, laita se koteloonsa tai esimerkiksi suljettuun muovipussiin. Älä säilytä sitä liian kuumassa paikassa, sillä liiallinen lämpö voi aiheuttaa kasetin vuotamisen tai kuivumisen.

Tulostimessani on 3-värikasetti puolillaan mustetta, mutta kone ei tulosta. Missä vika?

Usein syy löytyy tukkeutuneista tulostuspään suuttimista. Mustesuihkutulostimella täytyy tulostaa säännöllisesti, jotta se pysyy toimintakunnossa. Vaikka ei olisi tarvettakaan, yksi värituloste viikossa pitää koneen varmemmin käyttökuntoisena.

Vaikuttaako uusiotäytetyn mustekasetin käyttö tulostinvalmistajan takuuseen?

Ei. Ammattitaitoisesti täytetty mustekasetti ei vahingoita tulostinta (aivan kuten ei käyttämäsi paperikaan).

Onko uusiokaseteilla takuu?

Print&Refill -uusiokaseteilla on 6 kuukauden takuu, joka kattaa myös tulostimen.

Sivun alkuun

    info@print-refill.com